Един от най-желаните ергени - Калин Врачански, вече официално е зает.

...
Един от най-желаните ергени - Калин Врачански, вече официално е зает.
Коментари Харесай

Калин Врачански смени Векилска с блондинка

 Един от най-желаните ергени - Калин Врачански, към този момент публично е ангажиран. Папараци изловиха секссимвола на разходка с новата му другарка. Русокосата дама не е познато лице от светските среди, а напълно нормално момиче. Врачански ревностно пази връзката им от светлините на прожекторите и крие името й, защото към този момент има горчив опит в аферите с известни дами. 

38-годишният артист наскоро показа, че вече мечтае за бебе, само че сигурно няма да падне на колене с пръстен пред избраницата си. 

" Двама души могат да си живеят отлично и без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, само че считам, че бракът би развалил една чудесна връзка. Имам задоволително образци с другари пред себе си, които имат несполучлив брак. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си своето ", разяснява Калин.

За дамата до себе си той споделя само, че е бясно влюбен и добави, че тя е страхотна. Според близки до артиста девойката се появила в най-подходящия за него миг - когато бил на дъното след любовно отчаяние. Вина за него имала Мариана Векилска, с която, съгласно клюкари, двамата имаха спекулация. Но Мариана попарила възприятията му и отпътувала за Брюксел. Той не бил подготвен за връзка от разстояние и за следващ път изгубил религия в любовта. 

Преди това той преодоля и трагична разлъка с колежката си Силвия Петкова. Само месеци след раздялата им тя пристана на режисьора Зоран Петровски, от който има дете, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР